Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Sarıçam’da kurban satış ve kesim alanları belirlendi...

Sarıçam’da kurban satış ve kesim alanları belirlendi...

NÖBETÇİ BİRİMLER ÇALIŞACAK

Sariçam Belediyesi, yaklasan kurban bayrami nedeniyle Zabita Müdürlügünün yaptigi çalismalar sonucunda kurbanlik satis ve kesim alanlarini belirledi. Belediye Zabita Müdürlügü ekipleri, Baskan Bilal Uludag’in bilgisi dogrultusunda yaptiklari çalismalar sonucunda her yil oldugu gibi bu yil da Kurban Bayrami öncesi belediye olarak bütün önlemlerin alindigi ve 3 ayri yerde kurban satis ve 1 yerde de kesim alaninin olusturuldugunu ifade ettiler. Zabita Müdürü Mahmut Karan, ekiplerinin belirlenen noktalarda titiz bir çalisma sonucunda satis yerlerinin çizimlerinin gerçeklestirdiklerini ifade etti.

 

NÖBETÇI BIRIMLER ÇALISACAK

Bayram süresince nöbetçi birimlerin vatandaslarin hizmeti için çalisacaklarini söyleyen Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, kurban kesiminin önemli ibadetlerden biri olduguna dikkat çekerek,” Kurban ibadetin nasil ve ne sekilde yapilacagi, dinimizce anlatilmistir. Bizlerde Zabita ekiplerimizin yaptigi çalismalar sonucunda bu yönde gerekli tüm tedbirleri aldik. Ilçemizde 3 ayri kurban satis noktasi ve 1 de kapali alanda kesim yeri belirlendi.”dedi.


Baskan Uludag, Sariçam ilçesinde 3 ayri yerde belirlenen kurban satis yerlerinin ise, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi kanal üzerindeki havuzun oldugu bölge, Orhangazi Mahallesi Adnan Kahveci Bulvari ve Gültepe Mahallesi Çatalan Caddesinde, kesim yerinin ise Orhangazi mahallesinde olacagini bildirdi.



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli